Kvalitet genom specialisering

Välkomna till oss!

Med anledning av Coronaviruset vill vi förtydliga att GHP Specialisttandläkarna har öppet som vanligt med tandvård av allmänt friska patienter. Vi är mycket noggranna med att upprätthålla en säker miljö, fri från smitta för dig under din behandling och arbetar vidare med våra redan stränga hygienrutiner för att skydda patienter och personal mot smitta. Vi sätter våra patienters hälsa och säkerhet först. Om du skulle få tecken på infektion såsom luftvägssymptom, hosta, eller feber ska du avstå från att besöka våra kliniker. Vi ber dig att kontakta oss per telefon 010-104 36 80 alternativt via mail info.norrkoping@specialisttandlakarna.se

Priser

Prismodell

Inför alla behandlingar som utförs hos oss får du som patient en tydlig kostnadsberäkning där de planerade åtgärderna samt priset för dessa framgår. Efter att du har tagit del av kostnadsberäkningen kan du själv avgöra om du vill gå vidare med behandlingen eller ej.

Den totala kostnaden för dig som patient består av två delar:

  1. Ersättningsberättigande del baserat på försäkringskassans referenspris
  2. Arvode till specialisttandläkaren

Storleken på försäkringskassans ersättning avgörs dels av dina totala utgifter för tandvård under en ersättningsperiod och dels av vilka specifika behandlingar som har genomförts. Detta ersättningsgrundande belopp är samma för samtliga tandläkare. Arvodet till specialisttandläkaren ersätts inte av försäkringskassan utan tillhör den del av kostnaden som du som patient får stå för.

Sedan tandvårdsreformen genomfördes den 1 juli 2008 har det blivit billigare för de allra flesta patienter att göra omfattande behandlingar, då högkostnadsskyddet nu omfattar alla åldersgrupper. Kontakta oss på nummer 010-104 36 80 för att boka tid för en undersökning där du kan få ett konkret kostnadsförslag.

Bokningsformulär

Välkommen att ringa eller maila oss för tidbokning på
telefonnummer 010 104 36 80 eller via fomuläret:

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.