Kvalitet genom specialisering

Välkomna till oss!

Med anledning av Coronaviruset vill vi förtydliga att GHP Specialisttandläkarna har öppet som vanligt med tandvård av allmänt friska patienter. Vi är mycket noggranna med att upprätthålla en säker miljö, fri från smitta för dig under din behandling och arbetar vidare med våra redan stränga hygienrutiner för att skydda patienter och personal mot smitta. Vi sätter våra patienters hälsa och säkerhet först. Om du skulle få tecken på infektion såsom luftvägssymptom, hosta, eller feber ska du avstå från att besöka våra kliniker. Vi ber dig att kontakta oss per telefon 010-104 36 80 alternativt via mail info.norrkoping@specialisttandlakarna.se

Kontakta oss

GHP Specialisttandläkarna Norrköping

 

GHP Specialisttandläkarna Norrköping
Vrinnevisjukhuset
601 82 Norrköping

Telefon: 010 104 36 80
Fax: 010 104 36 87
Email: info.norrkoping@specialisttandlakarna.se

Öppettider:

Måndag-torsdag 08.00-16.30
Fredag 08.00-12.00

Hitta hit!

Vi finns på plan K (källarplanet) i Vrinnevisjukhuset i Norrköping. Om du kommer genom stora entrén svänger du direkt höger och fortsätter ca 100 meter tills du ser en skylt med ”Uppgång G”. Därifrån går du en trappa ner för att komma till vår klinik.

Vägbeskrivning till sjukhuset

Med bil
Samtliga infartsvägar är tydligt skyltade till sjukhuset. Vid sjukhuset finns gott om parkeringsplatser. Avgiftsfria platser finns på ca 200 meter avstånd från huvudentrén och avgiftsbelagda platser finns på ca 50 meters avstånd.

Med buss
Det går täta bussförbindelser till Vrinnevisjukhuset och hållplatsen ligger precis utanför huvudentrén. Linje 117 och 118 går hit med även linje 165, som är anropsstyrd. Se Östgötatrafiken för mer information om buss- och tågförbindelser.

Bokningsformulär

Välkommen att ringa eller maila oss för tidbokning på
telefonnummer 010-1043680 eller via fomuläret:

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.